Nyheter

noimage

MAN feirer 100 år på veien.
I år feirer Man 100 år på veien, og i den anledning inviterer vi til åpen dag hos Auto Last Møre AS / Man Truck & Bus på Lerstad. Vi inviterer til prøvekjøring og hyggelige samtaler. Møt opp i Lerstadvegen 204, mellom klokken 12.00 og 18.00 den 18.juni

Det er altså nå i år 100 år siden den første bilen rullet ut av den første MAN-fabrikken i Lindau utenfor Nürnberg. En tre tonns Man-Saurer var den første lastebilen som kom på veiene kort tid etter oppstart, og ikke lenge etter fulgte de første MAN-bussene.  MAN historien videre er stolt med milepæler gjennom et helt århundre, som en av flere aktører som drev opp ryktet til tysk ingeniørkunst.

 

Alle disse 100-årene feirer vi med å tenne opp grillen på vårt uteområdet hvor vi har satt opp flere av MANs aller siste biler som du og dine får tid til å titte på.

 

Vi vil og ha prøvekjøring av vår nye toppmotor, en 6-sylindret  TGX D38 med hele 560 hestekrefter. Som den store guleroten.

Vi lar deg teste motoren på

 

* Trekkvogn med ferdiglastet tralle

* Containerbil med henger

* Vårt dieselbesparende mirakel, Effi cient Line 2

* Edition 100 år: Jubileumsbilen med aluminiums felger,

lakkerte eksteriørdetaljer, skinninteriør og mye mer.

 

Vi ønsker velkomment il en hyggelig prat, og lar historien fortsette.

Publisert 27.05.2015 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


 • Ny Servicebil Auto Last Møre AS
  Auto Last Møre har anskaffet ny servicebil som vi gleder oss til å vise frem og ikke minst til nytte for våre kunder. Bilen er av den helt nye MAN TGE , dette er bil nr 1 i M&R . Bilen har tosidig bruk i og med den også kan bli nyttet som demo. Auto Last Møre har selv planlagt løsning i varerom i samarbeid med Wurth sin rep. i området. TGE 3.180 4x4 som betegnelsen tilsier er dette altså en 4hjulstrekker 3,5 t med 180 hk .
 • Roadshow Buss 2018
  Roadshow Buss 2018
  27.09.2018
  Ta turen innom Auto Last Møre AS tirsdag 02.10.18 , vi kombinerer med "åpen dag" og har litt for lastebil interesserte også . Besøk oss gjerne på fb .
 • Samarbeidsavtale med Würth
  Auto Last Møre AS har inngått, og allerede startet på en avtale med Würth Norge, om å sette inn spesialtilpassede innredninger i varebiler.
 • Truck Cam er viktig
  Truck Cam er viktig
  21.05.2014
  Viktigere enn du tror og en del av hva du kan få hos Auto Last Møre. Hjulstillingen din går utover kjørekomfort og drivstofforbruk om den er feil.
 • Sjeldent oppdrag fullført
  Det ble fullt motorskifte på en nyere bil for litt siden og Auto Last Møre fikk det noe uvanlige oppdraget med å skifte en hel og spesialtilpasset motor.
 • x
 • x