Nyheter

noimage

Samarbeidsavtale med Würth
Auto Last Møre AS har inngått, og allerede startet på en avtale med Würth Norge, om å sette inn spesialtilpassede innredninger i varebiler.

Avtalen innebærer at samtlige av Würths skreddersydde løsninger solgt til markedet på Sunnmøre blir montert opp av Auto Last Møres mekanikere. Det er ingen begrensninger på størrelsen og samarbeidet viser med stor tydelighet allsidigheten hos Auto Last Møre.

 

- Det er litt utenom det vanlige, og vi har jo kompetansen. Da Würth spurte om vi kunne ta på oss oppdraget telte vi litt på det, og bestemte oss for at dette var noe vi ville gjøre. sier daglig leder Olav Rune Vestre hos Auto Last Møre

Selve jobben er annerledes enn den vanlige driften ved Auto Last Møre, men det har gått lett å flette den inn i driften. Det handler jo om biler, mekanikerne trives med å variere litt på arbeidsoppgavene, og spesielt at denne typen jobber gir dem litt kreative utfordringer. 

 

- For håndverkere og andre, som jobber med oppsøkende arbeid, er det alfa omega at de har orden på sysakene. Vår oppgave er å sette inn innredningene slik at de ser bra ut og er funksjonelle for sluttkunden. Det mestrer vi. sier Olav Rune Vestre

 

 

Ville ikke bruke bakgårdsverksted

 

Verktøysgiganten Würth er også kjempefornøyd med avtalen. Auto Last Møre har allerede levert flere ferdig monterte biler, og det er ingen i Würth som har angret på at de fikk Auto Last Møre som partner. De virket rett ut lykkelig på spørsmål om de var fornøyd.

- Om vi er fornøyd, ja vi føler at vi har gjort det rette valget med å gå til Auto Last Møre. Vi ville ikke ha et samarbeid med et bakgårdsverksted, og Auto Last Møre er allsidige og har den varierte kompetansen vi trenger. Ikke minst er de fleksible og har en sentral nærhet, også til forhandlerne. sier Bjørn-Egil Brøst i Würth

Publisert 09.09.2014 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


 • Ny Servicebil Auto Last Møre AS
  Auto Last Møre har anskaffet ny servicebil som vi gleder oss til å vise frem og ikke minst til nytte for våre kunder. Bilen er av den helt nye MAN TGE , dette er bil nr 1 i M&R . Bilen har tosidig bruk i og med den også kan bli nyttet som demo. Auto Last Møre har selv planlagt løsning i varerom i samarbeid med Wurth sin rep. i området. TGE 3.180 4x4 som betegnelsen tilsier er dette altså en 4hjulstrekker 3,5 t med 180 hk .
 • Roadshow Buss 2018
  Roadshow Buss 2018
  27.09.2018
  Ta turen innom Auto Last Møre AS tirsdag 02.10.18 , vi kombinerer med "åpen dag" og har litt for lastebil interesserte også . Besøk oss gjerne på fb .
 • MAN feirer 100 år på veien.
  I år feirer Man 100 år på veien, og i den anledning inviterer vi til åpen dag hos Auto Last Møre AS / Man Truck & Bus på Lerstad. Vi inviterer til pr��vekjøring og hyggelige samtaler. Møt opp i Lerstadvegen 204, mellom klokken 12.00 og 18.00 den 18.juni
 • Truck Cam er viktig
  Truck Cam er viktig
  21.05.2014
  Viktigere enn du tror og en del av hva du kan få hos Auto Last Møre. Hjulstillingen din går utover kjørekomfort og drivstofforbruk om den er feil.
 • Sjeldent oppdrag fullført
  Det ble fullt motorskifte på en nyere bil for litt siden og Auto Last Møre fikk det noe uvanlige oppdraget med å skifte en hel og spesialtilpasset motor.
 • x
 • x