Nyheter

noimage

Mekaniker John Arne Lerstad står ved siden av den gamle motoren

Sjeldent oppdrag fullført
Det ble fullt motorskifte på en nyere bil for litt siden og Auto Last Møre fikk det noe uvanlige oppdraget med å skifte en hel og spesialtilpasset motor.

I disse dager holder mekanikerne på Auto Last Møre på å sende tilbake en hel D2676 motor fra 2012 tilbake til Tyskland. Den nye motoren er allerede på plass i bilen som nå går som en klokke som om ingenting skulle ha skjedd på veiene her på Nord-Vestlandet.

 

- Utfordringen var kanskje ikke at det var så vanskelig, men at det var mye arbeid. Å skifte en motor og reprogrammere den tar tid. Men dette har vært en spennende og givende jobb for våre mekanikere. sier daglig leder ved Auto Last Møre Olav Rune Vestre

 

Auto Last Møre kan ikke si så mye om omstendighetene til utskiftningen, men er glad for tilliten og for at de fikk utføre jobben. En slik jobb hører med sjeldenhetene og er ikke noe som skjer hvert år.  Nå er jobben gjort og motoren skal sendes hel til Tyskland.

 

- Når vi er ferdig med å pakke den ned igjen blir den sendt til Tyskland, hvor MAN først skal gå over motoren selv, og etterpå vil de gjenbruke eller resirkulere samtlige av delene. Husk at en motor til en så stor bil koster flere hundretusen kroner. avslutter Olav Rune Vestre

 

Publisert 21.05.2014 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


 • Ny Servicebil Auto Last Møre AS
  Auto Last Møre har anskaffet ny servicebil som vi gleder oss til å vise frem og ikke minst til nytte for våre kunder. Bilen er av den helt nye MAN TGE , dette er bil nr 1 i M&R . Bilen har tosidig bruk i og med den også kan bli nyttet som demo. Auto Last Møre har selv planlagt løsning i varerom i samarbeid med Wurth sin rep. i området. TGE 3.180 4x4 som betegnelsen tilsier er dette altså en 4hjulstrekker 3,5 t med 180 hk .
 • Roadshow Buss 2018
  Roadshow Buss 2018
  27.09.2018
  Ta turen innom Auto Last Møre AS tirsdag 02.10.18 , vi kombinerer med "åpen dag" og har litt for lastebil interesserte også . Besøk oss gjerne på fb .
 • MAN feirer 100 år på veien.
  I år feirer Man 100 år på veien, og i den anledning inviterer vi til åpen dag hos Auto Last Møre AS / Man Truck & Bus på Lerstad. Vi inviterer til prøvekjøring og hyggelige samtaler. Møt opp i Lerstadvegen 204, mellom klokken 12.00 og 18.00 den 18.juni
 • Samarbeidsavtale med Würth
  Auto Last Møre AS har inngått, og allerede startet på en avtale med Würth Norge, om å sette inn spesialtilpassede innredninger i varebiler.
 • Truck Cam er viktig
  Truck Cam er viktig
  21.05.2014
  Viktigere enn du tror og en del av hva du kan få hos Auto Last Møre. Hjulstillingen din går utover kjørekomfort og drivstofforbruk om den er feil.
 • x
 • x