Nyheter

noimage

Truck Cam er viktig
Viktigere enn du tror og en del av hva du kan få hos Auto Last Møre. Hjulstillingen din går utover kjørekomfort og drivstofforbruk om den er feil.

Før du får tilbakelevert kjøretøyet ditt fra Auto Last Møre kan det i mange tilfeller være en god ide å be teknikerne om å bruke Truck Cam på kjøretøyet ditt. Det kan lønne seg. Dekkene dine kan leve lengre og drivstofforbruket kan gå ned.

 

- Dersom hjulstillingen er riktig så vil det ikke bare gjøre at dekkene lever lenger, men gjennomsnittsforbruket av drivstoff går ned. Det betyr og at føreren får mye bedre kjørekomfort. sier mekaniker Fridtjof Lorentzen

 

Lorentzen er en av flere hos Auto Last Møre som har lært seg å ta i bruk verktøyet Truck Cam, som er ett Svensk patentert system og verdensledende på hjuljustering. Truck Cam monteres på større kjøretøy og ved hjelp av infrarøde sensorer, sendes all data tilbake til en datamaskin som kalkulerer gradene på hjulstillingen. Apparatet er ikke lovpålagt, men er likevel anbefalt hos Auto Last Møre som har jevnlig besøk av teknologisk institutt for kalibrering.

 

- Tidligere kunne ofte målingene avvike, og vi kunne ende opp med å sende biler rett fra service og ut på veiene med skjev hjulstilling. Da kunne vi få de samme kundene inn igjen noen uker senere. Med dette apparatet får vi alt perfekt. sier Fridtjof Lorentzen og legger til at hos Auto Last Møre liker de å perfeksjonere

 

For Auto Last Møre er dette en del av en bevist strategi. Det å være solid i en solid bransje hvor kundene har behov for seriøse og solide samarbeidspartnere er en del av firmakulturen.

 

- Vi bygger stein på stein. Satser kontrollert på høy kompetanse og personlig service. skyter daglig leder Olav Rune Vestre inn kledelig beskjedent

Publisert 21.05.2014 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  webmaster
Source : 


 • Ny Servicebil Auto Last Møre AS
  Auto Last Møre har anskaffet ny servicebil som vi gleder oss til å vise frem og ikke minst til nytte for våre kunder. Bilen er av den helt nye MAN TGE , dette er bil nr 1 i M&R . Bilen har tosidig bruk i og med den også kan bli nyttet som demo. Auto Last Møre har selv planlagt løsning i varerom i samarbeid med Wurth sin rep. i området. TGE 3.180 4x4 som betegnelsen tilsier er dette altså en 4hjulstrekker 3,5 t med 180 hk .
 • Roadshow Buss 2018
  Roadshow Buss 2018
  27.09.2018
  Ta turen innom Auto Last Møre AS tirsdag 02.10.18 , vi kombinerer med "åpen dag" og har litt for lastebil interesserte også . Besøk oss gjerne på fb .
 • MAN feirer 100 år på veien.
  I år feirer Man 100 år på veien, og i den anledning inviterer vi til åpen dag hos Auto Last Møre AS / Man Truck & Bus på Lerstad. Vi inviterer til prøvekjøring og hyggelige samtaler. Møt opp i Lerstadvegen 204, mellom klokken 12.00 og 18.00 den 18.juni
 • Samarbeidsavtale med Würth
  Auto Last Møre AS har inngått, og allerede startet på en avtale med Würth Norge, om å sette inn spesialtilpassede innredninger i varebiler.
 • Sjeldent oppdrag fullført
  Det ble fullt motorskifte på en nyere bil for litt siden og Auto Last Møre fikk det noe uvanlige oppdraget med å skifte en hel og spesialtilpasset motor.
 • x
 • x