Om oss

Auto Last Møre AS driver primært med reparasjoner, service og kontroller av kjøretøy over 3,5 tonn. Samt tilhørende tilhengere, bakløftere og annet transportmateriell. I tillegg er Auto Last Møre godkjent fartsskriververksted og utfører Periodisk kjøretøy kontroll (PKK) på tyngre kjøretøy.

Auto Last Møre AS så dagens lys som datterselskap av Auto Last AS i Førde i 2001, og har siden utviklet seg til å bli det største storbilverkstedet med bilmerket MAN som hovedfelt mellom Bergen og Trondheim.

Auto Last Møre ble ledet fra Førde, men den daglige driften og det gode ryktet ble bygget opp stein på stein med hjelp av lokale krefter. Så da Auto Last i 2012 ble kjøpt opp av grunner upåvirket av driften i Ålesund, gikk tre ansatte i Auto Last Møre sammen for å sikre videre drift. Arbeidsplassene ble sikret og ikke minst sikret de en fortsatt trygg havn for sine kunder. Takket være lang lojalitet og erfaring var det ikke vanskelig for storkonsernet MAN å fortsette samarbeidet med Auto Last Møre AS.

Samtlige av disse ansatte har bred erfaring som mekanikere og følger MANs offisielle opplæringsplan og blir revidert jevnlig av MAN-konsernet. To av de ansatte er og offisielle MAN-teknikere og har en spesialkompetanse som behøves når det kommer til tekniske plattformer nyere kjøretøy driftes på.  

Auto Last Møre AS har som målsetning å fortsatt satse kontrollert på høy kompetanse og personlig service. 

Selv om hovedfokuset fra start av har og vil være MAN, tilbyr Auto Last Møre også reparasjon og service på alle slags større veifarende transportmidler.